Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

72 Luie(r) dag(en)

Written By: SYL - May• 22•13

Het is een luie dag en ik kan zeggendat mijn lichaam zo’n dag nodig heeft. De bloedtest van gisteren toonde een lichte daling, dus mijn lichaam is gewoon nog niet de oude. Nog steeds herstellende van de hele bestralingsperiode. Dus een luie dag is welkom. Werd wakker met een lichte hoofdpijn, dus dat is een goede reden om zo lui mogelijk te blijven als menselijkerwijs mogelijk.

71
Komende donderdag terug naar het ziekenhuis voor weer een bloedcontrole, maar vandaag geen afspraken. HOERA. Dus ik ben er nog. Genietend van het leven. Want dat kan ik nog steeds xxxx

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *