Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

74 De gelegenheid is daar

Written By: SYL - May• 27•13

Combineren van wat er gedaan moest worden (het ziekenhuisbezoek voor weer een bloedtest) en wat we wilden doen: lunchen in Scheveningen. Lunch was geweldig net als het resultaat van het bloedonderzoek. Mijn lichaam produceert nog steeds belangrijke bouwstenen en is een balans aan het vinden. Dus ja, we zijn er erg blij mee.

73
Gisteren was een rotdag. Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt door alle dingen die ik nu niet kan doen en ik was daar verdrietig en boos over. Ik ben wel klaar met dit proces. Klaar met de hoofdpijn. Klaar met de vermoeidheid. Gewoon klaar.

Het kostte me een paar uur om terug te keren naar innerlijke vrede, maar vandaag is er geen gevecht, geen strijd. Terug in de stroom. Blij met hoe mijn lichaam zichzelf herstelt. Ook dit zal voorbijgaan. Dus nog eens diep adem halen en gewoon blijven zwemmen. Xxxx

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *