Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

75 Machtig Moedig Lijf

Written By: SYL - May• 30•13

Weer een bloedtest vandaag en weer goed nieuws. Heel goed nieuws.

75a
Mijn lichaam is echt hard aan het werk en dit hele hersentumor proces geeft me een hernieuwd geloof in en respect voor mijn lichaam. Toen het begon mijn schildklier te behandelen als een soort buitenaardse vijand en probeerde om het te vernietigen (wat de Ziekte van Hashimoto eigenlijk is), was het moeilijk om mijn lichaam te vertrouwen. Maar het begint me te lukken. Het is een geweldige bonus xxx

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *