Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

80 Klimmende waardes

Written By: SYL - Jun• 12•13

Dankbaar en trots. Mijn lichaam en ik werken groots samen. Zoals ik al eerder zei, de extreme vermoeidheid  is een van de belangrijkste problemen op dit moment, maar ik vecht er niet tegen. Ik houd mijn focus op rust en ontspanning en de bloedtest van vanmorgen laat het zien… mijn lichaam produceert weer belangrijke ‘bloed bouwstenen’ en de waarden blijven klimmen. Dus we zijn daar erg blij met mee  xxx

80
Aanstaande maandag moeten we terug naar het ziekenhuis voor nieuwe bloedtesten en gesprekken met artsen over het starten van een nieuwe ronde van chemo. Mijn lichaam lijkt daar klaar voor te zijn, dus ik concentreer me op de samenwerking. Nog steeds rustig aan. Xxxx

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *