Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

81 Nieuws is binnen

Written By: SYL - Jun• 26•13

Het nieuws is binnen. Kijkend naar de laatste scan en mijn huidige problemen met dubbel zien en de extreme moeheid, concluderen de artsen dat de tumor nog steeds groeit. Gelukkig is mijn bloed is goed genoeg om een nieuwe ronde van chemo te beginnen, dat zal ergens deze week beginnen. We zijn nog steeds hoopvol en deze reis houdt mijn prioriteiten heel duidelijk. De voortdurende steun van een aantal van jullie is nog steeds overweldigend. Weet dat ik erg dankbaar ben voor alle geweldige kaarten en verrassingen. In tijden als deze helpen deze/jullie me echt.

81

Dank jullie wel uit de grond van mijn hart, dank jullie wel. Ik heb mijn rust en afstand nodig, dus geen zorgen als ik niet veel op Facebook ben/doe. Ik ben bezig mijn weg te vinden tussen de huidige landmijnen door.

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *