Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

82 Weer vredig

Written By: SYL - Jun• 26•13

Fadyen in zijn Vredes Bel.

82
Na nog een bezoek aan het ziekenhuis, voelen Peter en ik ons ook weer rustig. Bloedtest zag er behoorlijk goed uit. Alle belangrijke waarden zijn omhoog en komende zaterdag kan ik een nieuwe ronde van chemo te beginnen. Niet in combinatie met bestraling deze keer, dus duimen dat mijn lichaam hier mee om weet te gaan.

Mijn bloed zal veel gecontroleerd worden tijdens deze periode. Dat voelt goed. Veilig. Ik word verzorgd. Wat het eindresultaat ook is, het is goed zoals het isd. Kijk naar Fadyen. Hij weet het ook xxxx

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *