Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

93 Overleg

Written By: SYL - Aug• 15•13

Bloed stukken beter.  Nummers in ieder geval hoger. Niet hoog genoeg voor nieuwe ronde chemo.  Artsen gaan nu maandagmiddag bespreken wat de volgende stap gaat worden. Maar de kans is groot dat ik eerst weer een MRI scan moet laten maken om te kijken of er verandering is. Vorige week zaten de rode bloedlichaampjes rond de 60 en nu op 95. Volgens het  protocol moet het minimaal 100 zijn, dus daar gaan de artsen over praten.  Maar ik vind het echt een grote stap omhoog en dat geeft me ook het gevoel dat we nu gewoon even tijd en rust nodig hebben. Ben nog steeds heel veel en heel snel moe. Ik neem veel rust en ik geloof echt dat mijn lichaam daar profijt van heeft. Lekker verstopt in mijn Peace Bubble. Counting my blessings xxx

78

“Soms wanneer de dingen uit elkaar vallen,
vallen ze misschien wel juist op hun plaats.”

Maar lichaam is in ieder geval toch aan  het herstellen.  Ben blij en dankbaar. Bedankt voor het meeleven xxx

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *