Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

94 Luie(r) Dagen Deel II

Written By: SYL - Aug• 19•13

We hebben net het nieuws ontvangen van het doktersoverleg en het is exact geworden waar op gehoopt hebben: een pauze. Geen chemo en geen bloedprikken gedurende de komende weken!!!

71

Dat betekent niet dat we opgegeven zijn of dat er geen hoop is. Mijn lichaam heeft gewoon rust nodig om te herstellen van de zware behandelingen die ik heb gekregen. De belangrijkste en meest effectieve behandelingen zijn klaar. Een scan halverwege september zal moeten tonen of die wat constructiefs heeft bereikt en hoe verder. Maar nu zijn we vooral dankbaar voor de komende onderbreking. Nu maar duimen dat mijn energieniveau weer gaat toenemen. Er is zó veel dat ik wil doen. Dit is een goede dag. Dank jullie wel dat jullie deze weg met me meelopen xxx

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *