Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

95 Handreikertjes

Written By: SYL - Aug• 22•13

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het maken van Handreikertjes.

95b
Kaarten met een zelfgemaakte afbeelding en een kernachtige uitspraak in één zin. Ik heb ze al die jaren gebruikt op verschillende manieren, maar ze betekenen zelfs nog meer tijdens deze hersentumor reis. De tekst daalt echt in. Laat meerdere lagen zien. Ik had geen idee, maar dit pad laat me de boodschappen
op een facinerende wijze ervaren.

Elke keer wanneer ik er energie voor heb, zal ik de teksten en mijn persoonlijke ervaring delen. Gewoon omdat ik gek ben op de synchoniciteit van deze reis. Ben je er klaar voor je bij me aan te sluiten? Kom op xxx

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *