Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

07 Aan de slag

Written By: SYL - Feb• 03•13

Het is zo goed om weer thuis te zijn! Overweldigd door de steun en liefde. Dank je wel. Mijn Facebook-pagina is veranderd in een geweldige ontmoetingsplaats en het is fijn om dit avontuur te delen.

Maar ik heb ook een freelance opdracht te doen en vandaag – met de hulp van Peter – heb ik dat gedaan. En ik herinnerde me het telefoontje – een paar weken geleden – waarin me verteld werd dat mijn freelance baan zou worden gehalveerd. Gezien het feit dat mijn loonstrookje ook zou worden gehalveerd, was dat geen goed nieuws. Maar op dat moment wist ik iets uit ervaring. Er was een reden voor deze gebeurtenis. Een goede reden. Ik probeer me altijd te richten op de samenwerking in een situatie. Dat de situatie wordt gecreëerd om me te helpen, op één of andere manier.

En vandaag voelde ik het gevoel van die samenwerking weer. Omgaan met een gehalveerde freelance baan was een absolute zegen vandaag. Het was precies waar ik nu mee om kon gaan. Het maakte me aan het glimlachen.

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Janny says:

    Hallo Syl,
    geld alleen maakt niet gelukkig!
    Het is wel makkelijk als je er wat van hebt!
    Het feit dat je in deze situatie kunt glimlachen, maakt MIJ dan weer gelukkig!
    Blijf vooral zo positief! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *