Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

08 Cadeautjes Dag

Written By: SYL - Feb• 06•13

Vandaag viert mijn vader zijn 80e verjaardag en ik voelde me goed genoeg om hem te verrassen met een (kort) bezoek vanochtend! Zo dankbaar dat hij hier nog steeds is. Zo dankbaar dat ik hier nog steeds ben. xxxx Fijne 80e, pap!

En ik kreeg nog meer cadeautjes: mijn vriend Jeannette creëerde een Facebook-pagina – Support Generator – waar je support kunt geven en/of support kunt inroepen wanneer jij – of een geliefde – een moeilijke situatie of periode meemaakt. Om een energieveld van draagvlak te creëren. Niet om healing ‘af te dwingen’ (dat is de focus leggen op het eindresultaat en ik houd graag mijn focus op het proces), maar om een collectief support systeem te creëren om kracht te bieden om met alles wat op onze weg komt om te gaan. Je kunt een evenement en mensen uitnodigen om hun liefde te tonen. Dit idee inspireert me echt!

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

 1. Janny says:

  Hallo Syl,
  alsnog de felicitatie voor je Vader !
  Je bent goed bezig, dit bezoek kunnen ze niet meer van je afnemen, al was het ook maar kort!
  Mijn Pa is 92jr. in goede gezondheid geworden en ik heb hem bij zijn overlijden ook bedankt voor het leven dat hij en mijn Moeder me hebben gegeven.
  Of het een fijn leven wordt, hangt grotendeels af van wat je er zelf mee doet, toch?
  Hou je taai! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *