Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

13 Houden van mijn tumor?

Written By: SYL - Mar• 17•13

Wat een geweldige reis is dit. Deze laatste paar dagen, of weken zelfs, heb ik een aantal belangrijke stukken van deze puzzel gekregen, ook wel bekend als proces. Het is fascinerend hoe helder je hoofd wordt als er een tumor in zit.

Een van de eerste dingen die me opvielen tijdens deze nieuwe weg, was het samenkomen van al de verschillende groepen in mijn leven. Een samenkomen van alle vorige paden. Dat voelt bijzonder. Een weerspiegeling van wie ik ben en wat ik heb gedaan. En het vervult me ​​met dankbaarheid en trots. Dus dat is goed:-P

Het is ook erg handig. Bijvoorbeeld: een van de belangrijkste boodschappen van mijn Word Soap is ‘Vertrouw op de liefde “, en dat is mijn anker voor de laatste weken. Dus toen ik van de arts hoorde over een agressieve en gevaarlijke iets in mijn hersenen, was ik daar een beetje door verrast. Niet omdat ik niet op de hoogte ben (of het negeer) van mijn eigen vermogen om
agressief te zijn, maar omdat ik het grotere plaatje niet begreep. Waarom werd ik geconfronteerd met iets dat zo agressief is, wanneer … ik dat aspect in mij al erken. Vanaf het begin heb ik geweigerd om deze tumor te zien als de vijand.

Ik heb sterk het gevoel dat het een boodschapper is. Dat het hier is om me te helpen groeien. Om meer aspecten van mijn wezen te ontdekken. En ik had al veel ontdekt. En veel van de groei had ik al ervaren. Hoe de dingen in theorie voor mij echt voelen, ook echt werken in de praktijk. Hoe krachtig we allemaal zijn. Je gelukkig voelen, dankbaar zijn, enz. is een keuze. Het zijn niet de omstandigheden die bepalen hoe we ons voelen. Het is onze eigen keuze.

Dat is een van de belangrijkste dingen die deze tumor mij toont.

Ik ben geen slachtoffer, want dit is geen strijd. Dit gaat niet over goed of fout. Het gaat over vertrouwen in de liefde. Dat is waarom dit agressieve ding in mijn hersenen zit. Om op een dieper niveau te ervaren je dat agressie niet kunnen verdrijven met agressie. Wel met liefde.

13

Ik begrijp dat het concept ‘houden van je tumor’ vreemd klinkt, maar dat is oké. Ik deel alleen mijn gedachten, ik vraag of verwacht niet dat je ze overneemt.

Belangrijke valkuil is het concentreren op het eindresultaat. Op de supportpagina heb ik je gevraagd om te helpen met het transformeren van deze tumor in iets onschuldig, zoals een infectie. En dat gaat over het proces. De verbinding van liefdevolle energie. Het grotere plaatje ligt in het besef dat deze agressieve tumor al onschadelijk is. Ja, volgens de artsen zal deze tumor de tijd die ik op aarde heb beperken. Ten eerste … niemand van ons krijgt het eeuwig leven, dus de dood is een gegeven. Maar het kan mijn liefde voor het leven nooit beperken. Het heeft het misschien zelfs wel doen toenemen.

Dus zelfs als mijn tijd op aarde nog zal worden beperkt, zie het niet als falen.. Zeg niet dat het niet werkte. Focus op het proces. Vertrouw op de liefde. Luister naar de boodschappen die dit proces biedt. Voel jouw kracht van keuze. Ontdek alle aspecten van je wezen.

Focus op het WAT IS. Het is een cadeautje. Zoek naar de schoonheid ervan. Jij bent de liefde. Ja, jij bent ook geliefd, maar Jij Bent Liefde. Vertrouw daarop. Vertrouw op de liefde. Ik doe dat. En ik houd daarvan xxxx

Met dank aan  Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *