Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

14 Houd van het leven NU

Written By: SYL - Mar• 19•13

Zoals ik al eerder met jullie gedeeld heb, gaat één van mijn belangrijkste processen (in het leven, niet alleen nu) over ‘het accepteren van Wat is’ (voornamelijk door het loslaten van wat ik denk dat ik moet en me te concentreren op de mensen en activiteiten die mijn hart laten zingen en mijn ziel laten dansen). Om de wereld te zien – het hele universum zelfs – als één grote samenwerking.

union in one piece

Zodra ik me afvraag ‘waar is de samenwerking in al dit?’, dienen de mogelijkheden en oplossingen zich aan. Het trekt me uit de slachtofferrol en verandert me in een deelnemer. En dat werkt voor mij. Het is misschien niet jouw keuze, jouw weg, jouw pad. Dit gaat niet over goed of verkeerd. Dit gaat over een manier om om te gaan met het pad waar ik me op dit moment op bevind; voor mij gaat het niet om een strijd. Mijn uitdaging is om er mee om te gaan met liefde.

En jullie helpen me daarmee door me de liefde te laten zien zoals jullie dat vanaf het begin gedaan hebben. Realiseren jullie je hoe belangrijk dat is en hoe dankbaar ik ben? Ik voel me heel erg vredig nu ik me bewust ben geworden van een nieuwe manier om naar dingen te kijken. Met liefde.

Gisteren, tijdens één van de gesprekken in het ziekenhuis, vertelde een dokter dat de behandeling de verkeerde cellen, maar ook de goede cellen aan zou vallen. En ik weet wat ze probeerde te zeggen, maar ik merkte hoe ik meteen dacht ‘dit is geen strijd. Het is geen aanval ‘. En ik voelde deze vrede van binnen. Vertrouwen. Vertrouw op de liefde.

Nogmaals, het gaat niet om de uitkomst. Het gaat over het liefhebben van het leven NU. Genieten van wat we hebben. Ik liep al op dat pad, maar het is nu nog intenser.

Vandaag weer een afspraak in het ziekenhuis. Het gesprek over de bestraling. Het maken van het masker. Niet iets waar ik naar uit kijk, maar ik weet dat ik achterover kan leunen in jullie liefde. En dat ga ik ook doen. xxxx

Met dank aan  Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *