Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

11 Dag van Liefde

Written By: SYL - Feb• 14•13

Ik voel me echt gezegend, want elke dag is een Dag van Liefde voor mij. Maar deze Valentijnsdag was extra speciaal. Extra bewust van alle liefde om ons heen. Extra bewust van alle cadeaus.

Zoals onze huisarts die tijd vindt / maakt om ons te bezoeken. Om zijn steun te betuigen. We hadden een goed gesprek en tijdens zijn bezoek, ging de telefoon. Het was het ziekenhuis, met het nieuws. De dag voor de operatie was vastgesteld: woensdag 20 februari. Ik word de dag ervoor verwacht in het ziekenhuis. Dus dinsdag 19 februari, zal de tweede fase te starten.

Het was een enorme opluchting om eindelijk een datum te weten en Peter en ik voelden een onmiddellijke vrede.

Natuurlijk is het eng, dus ik ben erg blij met de bijzondere gebeurtenis die is aangemaakt op Facebook, waar alle steun zal worden gecentreerd op een pagina: klik HIER

En omdat ik niet de energie had om uit eten te gaan, heeft Peter zelf een diner gemaakt en het was absoluut verrukkelijk! En ‘s avond keken we “Nothing Hill”. We zijn de tel kwijt, zo vaak hebben we deze film gezien. En we genoten er weer van. Een heleboel!

Dus ja … een dag van liefde, de hele dag!

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *