Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

18 Dag golven!

Written By: SYL - Mar• 26•13

Snelle update: volgens één van mijn neuro artsen, zijn de ‘golven’ die ik ervaar, (warm / koud sensaties, een vreemd pulserend gevoel in mijn gezicht, duizelig, misselijk en een gevoel alsof ik ga flauwvallen) ook (lichte) epileptische aanvallen. Deze golven kwam ongeveer elke 15 minuten, ook ‘s nacht. Dus mijn energieniveau ging snel naar beneden. Maar nu mag ik meer anti-epileptica nemen.

18

Daar gisteren mee begonnen en nu merk ik al een lichte verbetering. Dus nu duimen maar xxxx

Nogmaals bedankt voor jullie steun. ♥

Met dank aan  Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *