Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

21 Video Van Kit

Written By: SYL - Mar• 27•13

Deze dag begon al vrij goed (de hogere dosis van anti-epileptische medicatie is echt magisch… ik begin me weer te voelen als ik! En ja, ik denk toevallig dat dat een goede zaak is * grinnik *), maar de┬ávideoboodschap van deze twee getalenteerde en knappe jongens, welke ik in mijn mailbox vond, gaf de dag een speciale gloed. Hun boodschap is persoonlijk, dus ik ga ego├»stisch zijn en houd het voor mezelf, maar ik geef deze foto als een compromis.

Bedankt voor jullie vriendelijke woorden, jongens.
Het betekent veel voor me.

21

De bestraling en chemo beginnen volgende week, dus alle positieve energie is zeer welkom. Dank jullie wel. Xxx

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *