Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

33 W8 niet met vieren!

Written By: SYL - Apr• 15•13

Nog steeds aan het genieten van de geweldige energiebel. Goede vrienden, goede gesprekken en lekker eten. Wat maakt het leven beter dan dat? En we hebben nog steeds een aantal lekkere hapjes in huis, zodat dit feestje door zal gaan na de bestraling vandaag. Nummer acht. Ik hou van de eindeloosheid van de vorm van 8, dus vandaag zal het wel goed gaan. Ik blijf gewoon in de energiebel, hahaha.

33

Hoop dat jullie allemaal je eigen bel ontdekken en genieten van vandaag. Het is de perfecte dag om een ​​perfecte dag te hebben. Misschien niet perfect zoals ~ alles gaat zoals ik altijd heb gedroomd ~ maar perfect zoals het beste maken van de omstandigheden waarin je jezelf bevind. Focus op wat je vreugde brengt. Perfectie zit niet in het eindresultaat, maar in het proces. Het is waar xxx Dus hier is weer een dag om te vieren. Die hersentumor heeft het niet voor het zeggen. Ik heb het voor het zeggen. En laat me je vertellen … mijn leven is goed. Hoop het jouwe ook

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *