Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

34 Genieten of vernielen?

Written By: SYL - Apr• 16•13

Genieten van de reis, betekent niet dat deze reis vrolijk is. Deze reis is wat ik ervan maak en door mijn focus te houden op het plezier, wordt de reis beter te doen. Dat is wat het leven is, naar mijn mening. Keuzes. Bent je een genieter van plezier of een vernieler van plezier? Vreugde of angst?
We creëren allemaal onze eigen werkelijkheid. Richt je je op mogelijke bedreigingen of potentiële kansen? Gebruik je de Boston tragedie om op alle haat te wijzen of richt je het nog meer op het houden van? Er is geen goed of fout antwoord. De  keuze is aan jou. De kaarten die het leven ons deelt dicteren niet wie we zijn en maken niet onze werkelijkheid. Het is hoe we met de kaarten die we krijgen omgaan.
 
Dus alsjeblieft … Ik weet dat je het goed bedoelt en ik respecteer dat het is jouw waarheid is, jouw manier van kijken naar de kaarten … respecteer ook mijn waarheid. Het is mijn keuze om mijn chemo te zien als engelen, en niet als duivels. Het is mijn keuze om de bestraling te ervaren als golven van LIEFDE. Jouw mening is van jou. Ik ben echt niet geïnteresseerd. Die weg werkt niet voor mij.

Dus geef de ballonnen door. Ik vier het leven.

34

Gisteren was niet één van mijn beste dagen. Ik voelde me ziek, maar we weten ook waarom. Een van de belangrijkste redenen was: ik was te warm gekleed. Duidelijke boodschap … richten op hoe (warm) het is en aan te passen. Niet gericht op de angst voor een verkoudheid, maar genieten van de lente. En dat doe ik!

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *