Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

45 Zzoem-vrij weekend?

Written By: SYL - Apr• 26•13

Hoera! Nog een uur voor we naar het ziekenhuis gaan en dan twee dagen geen ziekenhuizen. We hebben die pauze nodig. Vooral omdat er een heleboel gezoem gaande was gisteravond. Uiteindelijk heeft Peter 14 muggen gedood! 14! En sommige van die 14 hebben mij als bloeddonor gebruikt, dus blijkbaar is mijn bloed een speciale traktatie met al die Engelen Kracht erin, hahaha

Dus ik ben een beetje moe, maar voel me goed. Gisteren moest Peter een tijdje naar kantoor en zijn vader hield me gezelschap. We hadden een goede tijd samen! Een andere geweldige herinnering om te koesteren!

Morgen gaan we uit eten met mijn ouders. Vieren dat we er allemaal nog zijn en genieten van elkaars gezelschap, omdat het nog kan.

Dus ja … ik houd nog van mijn leven. Medicijnen tegen de misselijkheid, dus nu een uur geen eten meer voor en na de chemo. Ik ben zo dankbaar dat Peter zo goed georganiseerd is.
Het is wat het is. Je kunt vechten of je kunt het gebruiken om het beste uit het leven te halen. De laatste optie werkt echt voor mij. Geen geworstel. In de stroom. Wat een reis!

45

Ik wens jullie allemaal een geweldig weekend en nogmaals dank voor al jullie steun xxx

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *