Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

47 Bevechten of Omarmen?

Written By: SYL - Apr• 28•13

De kanker bevechten of het leven omarmen? Ja, dat vraag ik echt. Laat de vraag een moment indalen, in de wetenschap dat er geen goed of fout antwoord is. Wat geeft jou kracht?

47

Geef je over aan dat wat is.
Laat los dat wat was.
Heb vertrouwen in dat wat zal zijn.

Grote kans dat het gevecht je aanspreekt, want dat voelt energiek. Strijd kan dat effect hebben, dus het is goed om uit te zoeken of dat voor jou werkt. Voor mij werkt dat duidelijk niet. Ik heb het geprobeerd toen mijn lichaam mijn schildklier niet meer geaccepteerde / herkende (ongeveer 14 jaar geleden) en ik geconfronteerd werd met deze interne oorlog. Het onttrok alle ​​energie uit me. Vechten is het gewoon niet voor mij. Het zou voor jou kunnen werken. Gewoon proberen en je ontdekt het. Er is geen verkeerde of juiste manier. Er is een manier die werkt voor mij en er is een manier die werkt voor jou. Het ene is niet beter of slechter dan het andere. Wat werkt voor JOU. Dat is belangrijk.

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *