Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

56 ZO gelukkig? Neeee!

Written By: SYL - May• 05•13

Goeeeeedemorgen!
Vandaag voel ik de behoefte om mijn liefde voor Facebook te delen. Zeker, er zijn tal van nadelen op te noemen, maar nogmaals het is jouw persoonlijke keuze waar je je op richt. En het zal niet als een enorme schok voor iedereen hier komen dat ik focus op dat wat werkt voor mij.

55b
Sommige mensen leven in een bittere, boze,  met haat gevulde wereld.
Sommige mensen leven in een vriendelijke, zorgzame, met liefde gevulde wereld.
Dezelfde wereld
– José N. Harris

Waar ik echt van houd is het gevoel van gecorrigeerd te worden. De manier waarop ik naar de wereld kijk en het leven ervaar, verschijnt op mijn prikbord als mooie foto’s en/of citaten. Dit gaat soms mijn verstand te boven. De synchroniciteit daarvan.

Zoals deze foto. Het overkomt me de laatste tijd vaak, maar eerlijk gezegd heb ik dit al mijn hele leven.

55a
Lucy: “Je bent niet zo gelukkig als je denkt dat je bent!”
Niemand kan zo gelukkig zijn!”
Snoopy: “Misschien heeft ze wel gelijk…”
“Aan de andere kant, misschien heb ik wel een nieuw record gevestigd!”

Je kunt onmogelijk ZO gelukkig zijn. Nou… dat ben ik wel. En mijn leven is nog nooit een rustige zeiltocht over een kalme zee geweest. Net als iedereen heb ik mijn effectballen, verbrijzelde dromen, pijnlijke verliezen, uitdagingen etc gehad. Dat is de manier van het  leven om ons te laten ontdekken hoe bijzonder we zijn. Het kan een vloek of een geschenk zijn. Jouw keuze. Echt waar.

En het is zo geweldig om die citaten te zien die mijn denken benadrukken. Niet omdat dat me ‘gelijk’ geeft, want daar gaat het me niet om. Het voelt gewoon leuk om anderen met dezelfde gedachten zien.

Verbondenheid. We zijn allemaal met elkaar verbonden en Facebook maakt me daar erg bewust van. Ere wie ere toekomt. Dankjewel Facebook xxx

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *