Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

61 Zoooo ontspannen

Written By: SYL - May• 09•13

Mijn gemoedstoestand op dit moment… Zoooo ontspannen.

61

Morgen nog een bezoek aan het ziekenhuis. Straling nummer 25! En daarna weekend. Met een bezoek van een dierbare vriendin gepland op zaterdag. We gaan heel ver terug. Al meer dan 30 jaar vrienden en nog steeds een sterke band. Kijk er zo naar uit om haar te zien. Het zal me morgen helpen door de dag heen te komen, want mijn bloed zal opnieuw worden getest om te beslissen of ik nog een transfusie moet om me het weekend door te helpen.

Het is niet verkeerd (als mijn lichaam wat hulp nodig heeft , dan ben ik gewoon dankbaar dat hulp beschikbaar is), maar het word dan een lange dag. Ach ja… we zullen wel zien. Het is wat het is.

Voor het eerst in weken had ik een aantal momenten dat ik me minder moe voelde , dus dat is hoopvol. Ik zal me daar gewoon op focussen en op de Grote Pauze, die er aan zit te komen. Ik ben zooooo klaar voor het stoppen met deze dagelijkse uitstapjes naar het ziekenhuis.

17 mei is D-day. Laatste bestraling. Ik moet eigenlijk zeggen VOORLOPIG, maar ik wil gewoon focussen op het vieren van het einde van dit deel van de reis. Feessieeee.

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *