Sylicious' Braindumps

….On the road with a brain tumor

62 Deze is voor jou

Written By: SYL - May• 13•13

Er is zoveel liefde en steun in mijn leven, dat het me soms overweldigt. Hoe fijn is het om bemind te worden door jou. Dankjewel.

Vorige week was lastig. Veel hoofdpijn. Gisteren hadden we theaterkaartjes (gekocht ver voordat dit hele hersentumorverhaal begon) en ik voelde me niet goed genoeg om te gaan. Dat was zwaar. Tuurlijk, we maakten het beste van de avond, maar toch… moeilijk om los te laten waar ik naar uitgekeken had en accepteren dat ik niet kon.

Ik ben zo klaar voor weer wat normaliteit in mijn leven.

Het goede nieuws… slechts vijf bestralingen nog te gaan! We zijn er bijna! We hebben deze pauze allebei nodig. 18 Mei hebben we een klein feestje met mijn familie. Om dit deel van de reis te vieren. Ik wilde dat ik jullie allemaal kon uitnodigen, maar helaas heb ik niet de energie (noch budget;-)) voor iets groots. Maar jullie zijn in mijn hart. Weet dat jullie steun een licht is in donkere momenten xxx Dit lied is voor jou.

62

http://www.youtube.com/watch?v=gQIrwprU1SY

Met dank aan Sandra voor de vertaling

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *